Місто

В Житомирі патрульні продовжують допомагати виконувати рішення виконкому про загальноміську «хвилину мовчання»

1 May 2024, 09:45

Минуло майже три тижні від ухвалення рішення Житомирського міськвиконкому про загальнонаціональну «хвилину мовчання» о 9:00, під час якої, зокрема, у місті має зупинятися транспорт.

Вранці 1 травня 2024 року рідні загиблих воїнів вже традиційно збиралися з прапорами, плакатами та портретами загиблих на перехрестях центральних вулиць, але зупиняти транспорт продовжують допомагати патрульні. Зокрема, так було в перший день травня на перехресті вулиць Київської та Хлібної.

Нагадаємо, вранці 12 квітня рідні загиблих захисників продовжували нагадувати житомирянам про «хвилину мовчання»: цього дня акцію з перекриттям руху транспорту провели на майдані Соборному. Після цього під час «хвилини мовчання» патрульні зупиняли рух транспорту на майдані Соборному, зокрема 17 квітня та 19 квітня. 22 квітня під час хвилини мовчання приватні автомобілі та маршрутки продовжували рух на перехресті Київської і Театральної під час «хвилини мовчання».

Як повідомляв Житомир.info, вранці 8 квітня навпроти Житомирської міської ради зібралися рідні загиблих військових, аби о 9:00 вшанувати їх пам'ять: люди заявили, що будуть виходити на акцію доки, доки місто не перестане нехтувати «хвилиною мовчання». 10 квітня на позачерговому засіданні Житомирського міськвиконкому ухвалили рішення про щоденне загальноміське вшанування загиблих «хвилиною мовчання». На сесії міської ради 11 квітня мер Житомира пояснив, що о 9-й годині буде зупинятися комунальний транспорт, щоб нагадати містянам про те, що йде в країні війна, та закликав всіх, хто їздить на власному автотранспорті, теж зупинятися.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: хвилина мовчання транспорт вул.Київська патрульні 
Матеріали по темі