Суспільство

Працюють по живій силі ворога – артилеристи бригади з Житомирської області розповіли, як відбивають російські штурми

1 May 2024, 10:39

Артилеристи бригади з Житомирської області розповіли, як відбивають російські штурми на Донеччині.

Відео опублікували 29 квітня на офіційній сторінці 148-ї окремої артилерійської бригади ДШВ Збройних Сил України у facebook.

«Постійні штурми з їхнього боку. Хотілося б, звісно, щоб було більше снарядів, так економимо», - розповідає боєць «Херсон».

Боєць з позивним «Херсон» нині боронить Південь, де впродовж 5 місяців він пробув в окупації, а зараз відбиває ворожі штурми на Сході. Каже – до постійних спроб росіян прорвати оборону, уже звик.

«Постійний штурм – це ти прокидаєшся рано вранці по команді. Тобі пишуть, що їде російська техніка. З усіх сторін наші стріляють і ти стріляєш», - розповідає артилерист з позивним «Херсон».

Прицільна дальність стрільби цієї гармати до 20-25 кілометрів, тож ці артилеристи переважно працюють по живій силі противника. Хоча іноді вдається знищувати й серйозніші цілі.

Відео – телеканал ICTV

Нагадаємо, наприкінці квітня комбайнер, електрик та водій автобуса розповіли, як захищають небо над Житомирською областю у складі сил протиповітряної оборони.

Як повідомляв Житомир.info, у квітні 2024 року випуск програми «Легендарні воїни» «5 каналу» від 18 квітня, у якій розповідають про Сили оборони України, присвятили житомирській 95-й окремій десантно-штурмовій Поліській бригаді ДШВ ЗС України.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: бригада 148 бригада артилерист артилерія штурм Донецька область  
Матеріали по темі