Події

За добу рятувальники відкачали майже 700 куб. м води з подвір’їв й підвальних приміщень у Житомирі та області

1 May 2024, 11:41

Вчора рятувальники тричі виїжджали на відкачування води з приватних подвір’їв.

Про це 1 травня повідомила пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«Часті та сильні дощі напередодні спричинили підтоплення приватних будинків та присадибних ділянок на території області. Так, вчора рятувальники тричі виїжджали на надання допомоги по відкачуванню води з приватних подвір’їв. В Житомирі бійці ДСНС відкачали близько 400 куб. м води. Підтопленими були підвальні приміщення, присадибні ділянки та погреби. Рятувальники за допомогою переносної мотопомпи та прокладеної рукавної лінії відкачали воду», - йдеться у повідомленні.

Крім того, після чотирьохгодинної роботи бійці ДСНС відкачали з приватного подвір’я в с. Райгородок Бердичівського району майже 300 куб.м води. Там вода вже дійшла до фундаменту будинку.

Нагадаємо, 26 квітня рятувальники вісім разів відкачували воду у населених пунктах Житомирської області. Зокрема, у Коростишеві бійці ДСНС відкачали 150 куб. м води.

Як повідомляв Житомир.info, 25 квітня 2024 року рятувальники області 7 разів виїздили для надання допомоги у відкачування води з підвалів житлових будинків та присадибних ділянок.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС рятувальник вода підтоплення відкачування води 
Матеріали по темі