Місто

Житомирські патрульні за одну ніч зафіксували 10 водіїв, сп’янілих від алкоголю та наркотиків

1 May 2024, 11:51

За нічну зміну патрульні задокументували 10 фактів керування транспортними засобами з ознаками сп'яніння.

Про це 1 травня інформує патрульна поліція Житомирської області.

«Четверо з них погодився пройти освідування за допомогою приладу Драгер на місці зупинки, результати — позитивні. Ще 4 водіїв відмовилися від проходження освідування у встановленому законом порядку на місці зупинки чи в найближчому медзакладі. Висновок лікаря-нарколога підтвердив стан наркотичного сп'яніння у 1 водія, який раніше здав біоматеріал у медзакладі», - йдеться в повідомленні.

Один кермувальник перебував у стані, ймовірно, наркотичного сп'яніння та відмовився від обстеження у лікаря-нарколога.

Ще двоє громадян, які керували авто з ознаками наркотичного сп'яніння, патрульні доставили до медзакладу, де вони погодилися здати біоматеріал — результат згодом.

«За кожним із випадків, виявлення ознак сп'яніння у водіїв, патрульні склали відповідні адміністративні матеріали, які будуть направлені до суду. Водії, будьте відповідальними, керуйте — свідомо», - наголошують патрульні.


Фото: патрульна поліція Житомирської області

Нагадаємо, 27 квітня п’яний водій ВАЗ перевищив швидкість та скоїв ДТП у Бердичеві: внаслідок зіткнення з Renault авто перекинулося. У крові водія ВАЗ зафіксовано 3,20 проміле алкоголю.

Як повідомляв Житомир.info, 22 квітня 2024 року у Житомирі водій позашляховика «BMW X5» не впорався з керуванням транспортного засобу та виїхав з дороги. Унаслідок цього автівка перекинулась та зіткнулася з бетонною електроопорою, після того, як 36-річного водія деблокували з авто, він потрапив у реанімацію.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: п'яний водій патрульний Драгер сп'яніння нетверезий водій наркотичне сп'яніння наркотик  
Матеріали по темі