Події

У райцентрі Житомирської області 50-річний чоловік переказав собі з чужого рахунку 19 тис. грн, а гроші витратив

13 May 2024, 16:25

У Бердичеві поліцейські викрили причетного до крадіжки 19 тисяч гривень з чужого рахунку. До поліції звернувся 37-річний містянин із повідомленням про зникнення коштів з його банківської картки. Передувало крадіжці застілля у знайомого. Відтак обставини події з’ясовували працівники слідчо-оперативної групи Бердичівського райвідділу поліції. Чоловік розповів, що після гостин виявив списання 19 тисяч гривень із банківського рахунку.

Про це 13 травня повідомляє Бердичівський районний відділ поліції.

«Оперативникам кримінальної поліції вдалося встановити причетного до крадіжки. Ним виявився 50-річний місцевий житель. Він скористався моментом, коли заявник заснув, зайшов до його мобільного банкінгу та здійснив переказ чужих коштів на власний рахунок. Гроші чоловік витратив на власні потреби», - йдеться в повідомленні.

За фактом крадіжки (ч. 4 ст. 185 ККУ) слідчі поліції за процесуального керівництва Бердичівської окружної прокуратури повідомили чоловікові про підозру. Досудове розслідування триває.

Відповідно до чинного законодавства подібні дії караються позбавленням волі на строк від 5 до 8 років.

Нагадаємо, у квітні до поліції звернувся 52-річний житель Бердичівського району та розповів про крадіжку його майна та спустошення банківського рахунку. Крадієм виявився 22-річний знайомий потерпілого, чоловіки разом перебували в гостях у спільного знайомого. Саме під час застілля молодик викрав чужу сумку та пішов непомітно для інших учасників. Збиток склав понад 80 тисяч гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка банкінг поліція Бердичів гроші  
Матеріали по темі