Події

Рятувальники за добу відкачали понад 400 куб. м води з підвалів будинків та присадибних ділянок у Житомирській області

27 April 2024, 12:33

За добу рятувальники вісім разів відкачували воду у населених пунктах Житомирської області.

Про це 27 квітня інформує пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«26 квітня об 11:38 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників по відкачці води з території приватних домоволодінь у м. Коростишів Житомирського району.Там внаслідок опадів у вигляді дощу ґрунтовими водами підтопило два житлові будинки, підвал та присадибні ділянки навколо них. Після чотиригодинної роботи за допомогою автоцистерни та всмоктувального рукава бійці ДСНС відкачали 150 куб.м води», - йдеться в повідомленні.

Такі ж роботи рятувальники проводили і у м. Малин Коростенського району, де вода залила присадибну ділянку приватного домогосподарства, підтопила будинок та господарчу будівлю. За допомогою мотопомпи їм вдалося відкачати 90 куб.м води.

Протягом доби рятувальники ще 6 разів виїжджали на подібні виклики в м. Овруч, с. Красностав Лугинської громади Коростенського району, смт Черняхів Житомирського району та в Житомир. В результаті всіх випадків фахівці ДСНС відкачали близько 403 куб. м ґрунтових вод.

Нагадаємо, майже 400 куб. м води відкачали рятувальники зі сховища, підвалів та присадибних ділянок у містах та селах Житомирській області за добу 26 квітня.

Як повідомляв Житомир.info, 25 квітня 2024 року рятувальники повідомили, що упродовж доби тричі відкачували воду з підтоплених домогосподарств приватного сектору у Житомирі та Малині. Загалом, рятувальники відкачали 170 куб. м води.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: підтоплення відкачування води ДСНС рятувальник помпа вода  
Матеріали по темі