Події

У сервісному центрі поблизу Житомира виявили автомобіль, який перебував у розшуку

9 May 2024, 16:40

Мешканець Львівщини хотів укласти договір купівлі-продажу автомобіля у сервісному центрі поблизу Житомира, але виявилося, що SsangYong Rexton розшукує поліція.

Про це 9 травня повідомила пресслужба регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Житомирській області.

«До сервісного центру МВС № 1841 у селі Довжик Житомирського району для перереєстрації автомобіля SsangYong Rexton звернувся мешканець Львівщини. Чоловік мав намір укласти договір купівлі-продажу одразу в сервісному центрі МВС. Однак під час стандартної процедури перевірки за базами даних адміністраторка встановила, що машину розшукує поліція Тернопільської області», - йдеться у повідомленні.

Далі з’ясуванням усіх обставин займалися вже правоохоронці.

Сервісні центри МВС радять громадянам бути обачними та відповідально ставитись до вибору транспортних засобів.

Консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном (044) 290-19-88 або на сторінках Головного сервісного центру МВС у Фейсбук та Інстаграм. Відповіді на найпоширеніші питання та корисну інформацію черпайте на сайті.

Нагадаємо, на початку березня житель Житомирської області хотів зареєструвати автомобіль у сервісному центрі МВС, але виявилося, що він знаходиться в розшуку.

Як повідомляв Житомир.info, у вересні 2023 року в Бердичеві чоловік хотів зареєструвати ввезений з-за кордону автомобіль. Під час перевірки виявилось, що авто розшукує Інтерпол.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сервісний центр водій автомобіль розшук МВС 
Матеріали по темі