Події

Двоє підлітків отримали травми внаслідок ДТП в райцентрі Житомирської області, 17-річний мотоцикліст не розминувся з автівкою

10 May 2024, 11:02

У Коростені сталася ДТП за участю 17-річного мотоцикліста Yamaha.

Про це 10 травня повідомила пресслужба Коростенського районного управління поліції.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 9 травня близько 21:30 на вулиці Сергія Кемського. На місці події працювала слідчо-оперативна група Коростенського райуправління поліції. Попередньо, сталося зіткнення автомобіля «Mitsubishi» з мотоциклом «Yamaha», під керуванням 17-річного коростенця», - йдеться у повідомленні.

Внаслідок ДТП травми отримали водій двоколісника та його 17-річний пасажир. Обох хлопців, учнів старших класів місцевих ліцеїв, було доставлено до міської лікарні. 26-річний водій автомобіля, місцевий житель, тілесних ушкоджень не отримав.

Нині триває з’ясування обставин події в межах розпочатого кримінального провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

У поліції також зазначають, що дорослі можуть нести кримінальну відповідальність за допуск до керування транспортним засобом особи, яка не має права на керування транспортним засобом чи інше грубе порушення правил експлуатації транспорту (ст. 287 Кримінального кодексу України).

Нагадаємо, 20 грудня внаслідок ДТП, що сталася у Житомирі на перехресті проспекту Миру та вулиці Романа Шухевича, 16-річний водій мотоцикла отримав травми.

Як повідомляв Житомир.info, на початку листопада 2023 року у селі Андрушках сталася ДТП за участю 12-річного мотоцикліста. На батьків склали протокол за невиконання батьківських обов’язків.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція ДТП мотоцикл неповнолітній Коростень 
Матеріали по темі